ISMERD MEG TE IS A BUDAPESTI CONTINENTALT!

A Continental csapatában felfedezheted, hogy az innováció és a technikai fejlődés hogyan alakítja a jövőt.

A cégnél minden nap azért dolgozunk, hogy megoldásokat kínáljunk az autóipari fejlesztések kihívásaira. Tudtad, hogy a Continental cégcsoport fejlesztett ki egy olyan kulcstechnológiát is, amely a hibrid meghajtású autók működésének alapfeltétele?

Budapesti gyárunkban autóelektronikai termékek gyártását végezzük kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákkal – nemcsak a cégcsoportunk különböző divíziói, hanem a világ meghatározó autógyárai számára is. Cégünk termékpalettáján számtalan magas technológiai szaktudást igénylő termék szerepel: gyártunk többek között elektromos vezérlőegységeket, meghajtórendszereket, mechatronikai rendszereket, LED-es kijelzőket és infotainment eszközöket is.

Emellett budapesti gyárunkban egyre jelentősebb a hibrid- és elektromos autókba épülő termékek gyártása is.

GYAKORNOKI PROGRAM

Közel 30 éves autóipari múlttal rendelkező budapesti gyárunkban 2000 munkatársat – köztük 300 mérnököt és 80 gyakornokot – foglalkoztatunk. Hiszünk benne, hogy növekvő vállalatunk sikere a tehetséges és elkötelezett kollégáinkban rejlik, ezért kitüntetett figyelmet fordítunk munkatársaink szakmai és személyes fejlesztésére.

Gyakornoki programunk célja, hogy gyakornokaink kézzelfogható és értékes autóipari munkatapasztalatot szerezzenek, ezáltal felkészítve őket a jövőre.

Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a végzős gyakornokaink 80-85%-ával folytatjuk együtt a közös munkát főállású kollégaként – néha már az utolsó félévben vagy a diploma megszerzését követően. Az elméleti tudásodat a gyakorlatban is kipróbálhatod, ezáltal olyan képességeket, készségeket fejleszthetsz, amelyek nem sajátíthatók el az elméleti képzésen.

A gyakornoki program ideje minimum fél év, de lehetőséged van csak a szakmai gyakorlatod eltöltésére is a nyári időszakban.

Miért érdemes gyakornokként csatlakozni?

És hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni? Azt mondják el kollégáink

Szakmai fejlődés, egyéni képzési lehetőségek
„A változatosság mellett a legjobban a folyamatos fejlődést szeretem a Continentalban. Ezt nem csak szakmailag értem, hanem karrierszempontból is.”
Dorka (26), Gyártáselőkészítő

Pörgés, dinamizmus
“Minden nap más-más kihívásokkal kerül szembe az ember, és ezek megoldása örömmel tölt el. Rengeteg újdonsággal találkozhatok és rengeteg új embert és helyet ismerhetek meg.”
- Máté (23), Junior folyamatmérnök

Sokszínűség
“A Continental csapatai sokszínűek. Vannak seniorok, akiktől rengeteget lehet tanulni, ugyanakkor sok friss és fiatal kollégám is van, akik a lendületet és a lelkesedést adják.”
- Ádám (27), Gyártási minőségmérnök

Csapatszellem
“Számomra azért különleges a Continental, mert 10 éve itt dolgozom, és ismerem a gyár múltját, jelenét, remélem a jövőjét. A kollégákat, akikkel jó együttműködni. Szerencsére sokan vannak.”
- András (32), Gyáregység igazgató

Multinacionális környezet
“Rengeteg kiküldetésre van lehetőségünk, sokszor Németországba vagy Hollandiába kell utaznunk, illetve például a Fülöp-szigeteken vagy Mexikóban támogatjuk a telephelyeket a saját megoldásainkkal.”
- Áron (27), Szoftverfejlesztő

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSED?

Szeretnéd velünk megvalósítani az ötleteid? Legyél a csapatunk tagja és formáljuk együtt a jövő vezetési élményét! Nyitott pozícióinkra folyamatosan frissülő karrieroldalunkon jelentkezhetsz:

www.continental-jobs.com

Résztvevők

Csapatnév Iskola
51. HTpartíció Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
50. Electron-X Széchenyi István Egyetem
49. iLoop
48. NÖEM Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
47. Alpha Q Miskolci Egyetem
46. The Powerpuff Guys Széchenyi István Egyetem
45. Párhuzamos terv Debreceni Egyetem
44. NBA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
43. 3.1415A Sapientia Erdélyi Tudományegyetem
42. Feszültek Széchenyi István Egyetem

Főtámogató

Partnerek