Continental világszerte

A Continental nem más, mint több mint 244 000 szenvedélyesen elkötelezett ember, akik napról napra 61 országban váltják valóra ügyfeleink és felhasználóink mobilitáshoz fűződő álmait. Így teremtünk fenntartható értéket. Mindennap a lehető legjobbat adjuk magunkból, hogy ezt megvalósítsuk.

A Continental csapatában felfedezheted, hogy az innováció és a technikai fejlődés hogyan alakítja a jövőt. A cégnél minden nap azért dolgozunk, hogy megoldásokat kínáljunk az autóipari fejlesztések kihívásaira. Tudtad, hogy a Continental cégcsoport fejlesztett ki egy olyan kulcstechnológiát is, amely a hibrid meghajtású autók működésének alapfeltétele? 

Continental Budapesten

Budapesti gyárunkban autóelektronikai termékek gyártását végezzük, kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákkal – nemcsak a cégcsoportunk különböző divíziói, hanem a világ meghatározó autógyárai számára is.

Cégünk termékpalettáján számtalan magas technológiai szaktudást igénylő termék szerepel: gyártunk többek között elektromos vezérlőegységeket, meghajtórendszereket, mechatronikai rendszereket, LED-es kijelzőket és infotainment eszközöket is.

Emellett budapesti gyárunkban egyre jelentősebb a hibrid- és elektromos autókba épülő termékek gyártása is.

 

És hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni? Azt mondják el kollégáink

Szakmai fejlődés, egyéni képzési lehetőségek
„A változatosság mellett a legjobban a folyamatos fejlődést szeretem a Continentalban. Ezt nem csak szakmailag értem, hanem karrierszempontból is.”
Dorka (26), Gyártáselőkészítő

Pörgés, dinamizmus
“Minden nap más-más kihívásokkal kerül szembe az ember, és ezek megoldása örömmel tölt el. Rengeteg újdonsággal találkozhatok és rengeteg új embert és helyet ismerhetek meg.”
- Máté (23), Junior folyamatmérnök

Sokszínűség
“A Continental csapatai sokszínűek. Vannak seniorok, akiktől rengeteget lehet tanulni, ugyanakkor sok friss és fiatal kollégám is van, akik a lendületet és a lelkesedést adják.”
- Ádám (27), Gyártási minőségmérnök

Csapatszellem
“Számomra azért különleges a Continental, mert 10 éve itt dolgozom, és ismerem a gyár múltját, jelenét, remélem a jövőjét. A kollégákat, akikkel jó együttműködni. Szerencsére sokan vannak.”
- András (32), Gyáregység igazgató

Multinacionális környezet
“Rengeteg kiküldetésre van lehetőségünk, sokszor Németországba vagy Hollandiába kell utaznunk, illetve például a Fülöp-szigeteken vagy Mexikóban támogatjuk a telephelyeket a saját megoldásainkkal.”
- Áron (27), Szoftverfejlesztő

Amit kínálunk

A több mint 25 éves autóipari múlttal rendelkező budapesti gyárunkban közel 2 000 munkatársat – köztük 300 mérnököt – foglalkoztatunk. Növekvő vállalatuk legfontosabb hosszú távú versenyelőnye a tehetséges és elkötelezett munkatársainkban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink szakmai és személyes fejlesztésére.

A Continental csapatában felfedezheti, hogy az innováció és a technikai fejlődés hogyan alakítja a jövőt és miként kínál megoldásokat az autóipari fejlesztések kihívásaira.
Célunk a világ autóipari megatrendjeihez igazodva vevőink tökéletes kiszolgálása.
A környezetünk fenntarthatóságát és az emberek kényelmét egyaránt szolgáló autóipari fejlesztéseinkkel, a tartós, pozitív változás motorjai vagyunk.

Jelentkezés: www.continental-jobs.com

Résztvevők

Csapatnév Iskola
51. HTpartíció Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
50. Electron-X Széchenyi István Egyetem
49. iLoop
48. NÖEM Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
47. Alpha Q Miskolci Egyetem
46. The Powerpuff Guys Széchenyi István Egyetem
45. Párhuzamos terv Debreceni Egyetem
44. NBA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
43. 3.1415A Sapientia Erdélyi Tudományegyetem
42. Feszültek Széchenyi István Egyetem

Főtámogató

Partnerek