Continental világszerte

Világunkat magasan fejlett, intelligens technológiák alkotják, mind a mobilitás, a szállítás és a feldolgozás területein. A Continental a legjobb megoldásokat akarja nyújtani a piac minden vevője számára.

A Continental 175 000 munkatársa 291 telephelyen 46 országban dolgozik, székhelye Hannoverben (Németország) található. Éves forgalma 32,7 milliárd EUR, ezzel a teljesítménnyel a világ vezető első 3 autóipari beszállítója között tudhatja magát.

Continental Budapesten

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén, a cégcsoport Chassis&Safety, Powertrain és Interior divíziói, valamint a világ meghatározó autógyárai számára.

Gyárunk termékpalettáján olyan magas technológiai szaktudást igénylő termékek szerepelnek, mint fékrendszerek, hibridmeghajtó-rendszerek elektronikai vezérlőegységei, komfort- és karosszériaelektronikák, szenzoralkatrészek, elektronikus menetstabilizáló rendszerek, kormánymű vezérlő elektronika, vagy olajszenzorok.

 

Amit kínálunk

A több mint 25 éves autóipari múlttal rendelkező budapesti gyárunkban közel 1500 munkatársat – köztük 300 mérnököt – foglalkoztatunk. Növekvő vállalatuk legfontosabb hosszú távú versenyelőnye a tehetséges és elkötelezett munkatársainkban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink szakmai és személyes fejlesztésére.

A Continental csapatában felfedezheti, hogy az innováció és a technikai fejlődés hogyan alakítja a jövőt és miként kínál megoldásokat az autóipari fejlesztések kihívásaira.
Célunk a világ autóipari megatrendjeihez igazodva vevőink tökéletes kiszolgálása.
A környezetünk fenntarthatóságát és az emberek kényelmét egyaránt szolgáló autóipari fejlesztéseinkkel, a tartós, pozitív változás motorjai vagyunk.

Bővebb információ: http://www.continental-corporation.com
Jelentkezés: www.continental-karrier.hu

Résztvevők

Csapatnév Iskola
132. AlbertTeam Óbudai Egyetem
131. Visszatérők Szegedi Tudományegyetem
130. MaZsoLa Eötvös Loránd Tudományegyetem
129. VESZÉLYES Pázmány Péter Katolikus Egyetem
128. Prembee Eötvös Loránd Tudományegyetem
127. See Sharp Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
126. Deep Team Eötvös Loránd Tudományegyetem
125. kokklino Eötvös Loránd Tudományegyetem
124. ScalierMaelstrom Kempelen Farkas Gimnázium
123. PSR J1745-2900 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Főtámogató

Partnerek