Continental világszerte

Világunkat magasan fejlett, intelligens technológiák alkotják, mind a mobilitás, a szállítás és a feldolgozás területein. A Continental a legjobb megoldásokat akarja nyújtani a piac minden vevője számára.

A Continental vállalat a 40.5 milliárd eurós 2016. évi eladásával  a világ vezető autóipari beszállítói közt foglal helyet,  jelenleg körülbelül 230.000 alkalmazottal rendelkezik 56 országban. 

Continental Budapesten

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi, kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén, a cégcsoport Chassis & Safety, Powertrain és Interior divíziói, valamint a világ meghatározó autógyárai számára. 

Gyárunk termékpalettáján olyan magas technológiai szaktudást igénylő termékek szerepelnek, mint elektromos vezérlőegységek, 
meghajtó rendszerek, mechatronikai rendszerek, kijelzők, infortainment rendszerek. A Continental többek között olyan kulcstechnológiát fejlesztett ki, amely a hibrid meghajtású autók működésének alapfeltétele. 

 

Amit kínálunk

A több mint 25 éves autóipari múlttal rendelkező budapesti gyárunkban közel 1700 munkatársat – köztük 300 mérnököt – foglalkoztatunk. Növekvő vállalatuk legfontosabb hosszú távú versenyelőnye a tehetséges és elkötelezett munkatársainkban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink szakmai és személyes fejlesztésére.

A Continental csapatában felfedezheti, hogy az innováció és a technikai fejlődés hogyan alakítja a jövőt és miként kínál megoldásokat az autóipari fejlesztések kihívásaira.
Célunk a világ autóipari megatrendjeihez igazodva vevőink tökéletes kiszolgálása.
A környezetünk fenntarthatóságát és az emberek kényelmét egyaránt szolgáló autóipari fejlesztéseinkkel, a tartós, pozitív változás motorjai vagyunk.

Bővebb információ: http://www.continental-corporation.com
Jelentkezés: www.continental-karrier.hu

Résztvevők

Csapatnév Iskola
122. forgoasyla Óbudai Egyetem
121. afsecawd BGE-GKZ
120. HelloWorld BGE-KKK
119. ASDF Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
118. lol BGE-GKZ
117. agysejt Eötvös Loránd Tudományegyetem
116. Ragadozók Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
115. Anonymus nincs
114. nbsp Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
113. Jónéven Óbudai Egyetem

Főtámogató

Partnerek