Continental világszerte

Világunkat magasan fejlett, intelligens technológiák alkotják, mind a mobilitás, a szállítás és a feldolgozás területein. A Continental a legjobb megoldásokat akarja nyújtani a piac minden vevője számára.

A Continental vállalat a 40.5 milliárd eurós 2016. évi eladásával  a világ vezető autóipari beszállítói közt foglal helyet,  jelenleg körülbelül 230.000 alkalmazottal rendelkezik 56 országban. 

Continental Budapesten

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi, kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén, a cégcsoport Chassis & Safety, Powertrain és Interior divíziói, valamint a világ meghatározó autógyárai számára. 

Gyárunk termékpalettáján olyan magas technológiai szaktudást igénylő termékek szerepelnek, mint elektromos vezérlőegységek, 
meghajtó rendszerek, mechatronikai rendszerek, kijelzők, infortainment rendszerek. A Continental többek között olyan kulcstechnológiát fejlesztett ki, amely a hibrid meghajtású autók működésének alapfeltétele. 

 

Amit kínálunk

A több mint 25 éves autóipari múlttal rendelkező budapesti gyárunkban közel 1700 munkatársat – köztük 300 mérnököt – foglalkoztatunk. Növekvő vállalatuk legfontosabb hosszú távú versenyelőnye a tehetséges és elkötelezett munkatársainkban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink szakmai és személyes fejlesztésére.

A Continental csapatában felfedezheti, hogy az innováció és a technikai fejlődés hogyan alakítja a jövőt és miként kínál megoldásokat az autóipari fejlesztések kihívásaira.
Célunk a világ autóipari megatrendjeihez igazodva vevőink tökéletes kiszolgálása.
A környezetünk fenntarthatóságát és az emberek kényelmét egyaránt szolgáló autóipari fejlesztéseinkkel, a tartós, pozitív változás motorjai vagyunk.

Bővebb információ: http://www.continental-corporation.com
Jelentkezés: www.continental-karrier.hu

Résztvevők

Csapatnév Iskola
53. System32 Pannon Egyetem
52. hok BGE-PSZK
51. FehérMezeiMóró Eszterházy Károly Egyetem
50. Spacedragons Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
49. ANIP Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
48. insert name here Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
47. Kraftwerk Pázmány Péter Katolikus Egyetem
46. TSI Team Óbudai Egyetem
45. lyí Eötvös Loránd Tudományegyetem
44. Singleton Óbudai Egyetem

Főtámogató

Partnerek