Verseny

Ki ne szeretne egy valódi robotkart programozni? – A ContiCup robotprogramozási versenyén kipróbálhatod milyen!

A Continental idén is tehetséges egyetemistákat keres magyarországi csapatába, így harmadjára kerül megrendezésre a ContiCup, melyre mechatronikai mérnök, gépészmérnök, villamosmérnök, informatikus hallgatók és végzett szakemberek, valamit a kihívást kedvelők jelentkezését várjuk!

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén.  A több mint 25 éves autóipari múlttal rendelkező gyárban közel 1700 munkatársat foglalkoztatnak. A vállalat legfontosabb hosszú távú versenyelőnye a tehetséges és elkötelezett munkatársainkban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozók szakmai és személyes fejlesztésére.

A ContiCup selejtezőjében egy online szabadulószobából kell kijutni a résztvevőknek kreatív logikai feladatok megoldásával. Az elődöntőben és a döntőben pedig már belekóstolhatnak a versenyzők a Continental világába, ugyanis saját programjukat kell megírniuk tetszőleges programozási nyelven, amivel egy virtuális robotot fognak iránytani. Az élő döntőbe – mely május 11-én kerül megrendezésre a Continental budapesti telephelyén – 10 csapat jut tovább, akik egy valódi robotkaron élőben is tesztelhetik programjaik hatékonyságát és megmérkőzhetnek egymással a legjobb helyért.

A versenyben legjobban teljesítők értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak. 

Díjazás

I. díj: 450 000 Ft értékű vásárlási utalvány
II. díj: 300 000 Ft értékű vásárlási utalvány
III. díj: 150 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Kérdések

Ha bármilyen kérdés felmerül, a regisztrációval, a verseny menetével vagy a technikai információkkal kapcsolatban, kérdezzetek e-mailben a kerdes@conticup.hu címen.

Regisztráció

Az ContiCup verseny hallgatók és végzett szakemberek számára egyaránt nyitott.

A Continental munkatársai nem vehetnek részt a versenyen.

regisztráció

Résztvevők

Csapatnév Iskola
53. System32 Pannon Egyetem
52. hok BGE-PSZK
51. FehérMezeiMóró Eszterházy Károly Egyetem
50. Spacedragons Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
49. ANIP Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
48. insert name here Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
47. Kraftwerk Pázmány Péter Katolikus Egyetem
46. TSI Team Óbudai Egyetem
45. lyí Eötvös Loránd Tudományegyetem
44. Singleton Óbudai Egyetem

Főtámogató

Partnerek