Verseny

Ki ne szeretne egy valódi robotkart programozni? – A ContiCup robotprogramozási versenyén kipróbálhatod milyen!

A Continental idén is tehetséges egyetemistákat keres magyarországi csapatába, így harmadjára kerül megrendezésre a ContiCup, melyre mechatronikai mérnök, gépészmérnök, villamosmérnök, informatikus hallgatók és végzett szakemberek, valamit a kihívást kedvelők jelentkezését várjuk!

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén.  A több mint 25 éves autóipari múlttal rendelkező gyárban közel 1700 munkatársat foglalkoztatnak. A vállalat legfontosabb hosszú távú versenyelőnye a tehetséges és elkötelezett munkatársainkban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozók szakmai és személyes fejlesztésére.

A ContiCup selejtezőjében egy online szabadulószobából kell kijutni a résztvevőknek kreatív logikai feladatok megoldásával. Az elődöntőben és a döntőben pedig már belekóstolhatnak a versenyzők a Continental világába, ugyanis saját programjukat kell megírniuk tetszőleges programozási nyelven, amivel egy virtuális robotot fognak iránytani. Az élő döntőbe – mely május 11-én kerül megrendezésre a Continental budapesti telephelyén – 10 csapat jut tovább, akik egy valódi robotkaron élőben is tesztelhetik programjaik hatékonyságát és megmérkőzhetnek egymással a legjobb helyért.

A versenyben legjobban teljesítők értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak. 

Díjazás

I. díj: 450 000 Ft értékű vásárlási utalvány
II. díj: 300 000 Ft értékű vásárlási utalvány
III. díj: 150 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Kérdések

Ha bármilyen kérdés felmerül, a regisztrációval, a verseny menetével vagy a technikai információkkal kapcsolatban, kérdezzetek e-mailben a kerdes@conticup.hu címen.

Regisztráció

Az ContiCup verseny hallgatók és végzett szakemberek számára egyaránt nyitott.

A Continental munkatársai nem vehetnek részt a versenyen.

regisztráció

Résztvevők

Csapatnév Iskola
122. forgoasyla Óbudai Egyetem
121. afsecawd BGE-GKZ
120. HelloWorld BGE-KKK
119. ASDF Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
118. lol BGE-GKZ
117. agysejt Eötvös Loránd Tudományegyetem
116. Ragadozók Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
115. Anonymus nincs
114. nbsp Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
113. Jónéven Óbudai Egyetem

Főtámogató

Partnerek